NE TIK MAMŲ EILĖS

10.99 

NE TIK MAMŲ EILĖS – knyga, kurią rašiau galvodamas ne tik apie mamas, jų džiaugsmus bei vargus, auginant vaikus. Tai būsimų ir esamų mamyčių, tėvelių, senelių ir globėjų gyvenimiškų akimirkų, atradimų ir pojūčių pripildyta knyga. Drąsiai sakau, kad joje save atras visi, kurie gyvenime patyrė, ką reiškia ruoštis ir būti tėvais.

Dovanokite ją sau, dovanokite ją mamoms, tėčiams, draugams, kaimynams, mokytojams ir visiems, kurių gyvenimuose skamba ir skambės vaikiškas juokas. Tikiu, kad skaitydami apsigaubsite pažįstamais jausmais ir suvoksite, kad visi mes panašūs, gyvename panašiai, kad turime panašių iššūkių, kad visi juokiamės ir verkiame, visi pavargstame ir norime truputį pailsėti. Bet svarbiausia, dar kartą įsitikinsite, kad visi mes norime bei siekiame to paties – jaustis laimingi šeimose, porose, o užvis stipriausiai trokštame užauginti laimingesnius už save vaikus.

Dar storesnė, dar pilnesnė, dar gražesnė – dar viena knyga, kuri pripildys sielą bei papuoš knygų lentyną kiekvieno vaikus mylinčio žmogaus namuose.

tėtis S.